Increment del 0,5%

19 juny 2024 | Comunicat

Increment del 0,5%

12 abril 2024

Benvolguts companys i companyes,

 

Us informem que ahir, 11 d’abril, es va celebrar una mesa general on es va tractar l’ordre del dia relatiu a les taules retributives, amb un increment del 0,5%. Aquest augment és resultat de l’acord per a una Administració del segle XXI que restitueix els drets perduts als empleats públics, signat per la UGT.

 

El increment salarial es reflectirà en la nòmina del mes de maig, amb efecte retroactiu des de l’1 de gener de 2023 i de manera consolidada.

 

Durant la reunió, la UGT va reiterar la petició d’incrementar la nòmina amb un 0,75% addicional, tal com regula l’acord de condicions vigent. No obstant això, l’administració va informar que, a causa de problemes tècnics, aquesta petició no es pot atendre de moment.

 

Per aquest motiu, hem sol·licitat que es concreti una data per a l’increment, i que aquest es realitzi, com a molt tard, juntament amb el 2% d’increment per 2024 que ha de ser aprovat a Madrid.

 

Continuarem mantenint-vos informats de qualsevol novetat.

 

Cordialment,

 

La secció sindical UGT de l’Ajuntament de Barcelona

Categories

Twtitter

Necessites ajut per redactar una carta sol·licitant còpia de l’avaluació de riscos del teu lloc de treball? Fes servir els models de documents de prevenció de riscos laborals de la UGT de Catalunya. Accés a 👉 https://www.ugt.cat/wp-content/uploads/2022/06/documents_per_al_delegat_de_prevencio.pdf #ConsellPreventiuUGT

🤖 Una Negociación Colectiva fuerte para hacer frente a los retos de la digitalización

🗣️ Pepe Álvarez (@SG_UGT) interviene en la jornada sobre derechos digitales y relaciones laborales

🔗Léelo aquí

🟠 #PÍLDORA | ¿Qué tengo que hacer si sufro un accidente de trabajo? 

➡️ Si el accidente es en tu puesto de trabajo, ¡comunícalo inmediatamente a tu superior! Si es in itinere... ve a nuestro vídeo sobre este tema

📽️ Dale al play para saber más

Llegir més

YouTube