11 de setembre, Diada nacional de Catalunya

11 set. 2023 | General, Notícies

Estimades companyes i companys, 🟡🔴🟡🔴🟡🔴🟡🔴🟡

La secció sindical d’UGT Barcelona us desitja una feliç Diada de Catalunya!

Avui, en aquesta Diada, volem reflexionar sobre la importància de la nostra cultura, història i el compromís amb el progrés de la nostra comunitat. Com a sindicat, la nostra missió és defensar els drets i interessos dels treballadors i treballadores,.

Aprofitem aquesta jornada per recordar-nos a nosaltres mateixos el valor de la solidaritat i la unitat en la nostra lluita per condicions laborals més justes i igualitàries. És a través de la cooperació i l’enteniment que aconseguirem aquest objectiu.

Celebrem el nostre compromís amb la millora de les condicions laborals, amb la confiança de que aquesta tasca ens fa millors com a societat i com a comunitat. Cada pas que donem en aquest camí és una contribució al benestar de tots.

Moltes gràcies per la vostra dedicació i determinació en aquesta causa. Junts som capaços de crear un entorn laboral més just i equitatiu per a tots.

Salut,

Categories

Twtitter

📰 #REPORTAJE - La factura invisible de los cuidados #igualdad 

🟣 Los cuidados son imperceptibles, no se valoran, pero sustentan la sociedad y quizá deberíamos preguntarnos más a menudo: ¿qué pasaría si dejásemos de cuidar? 

📲Lee el reportaje completo: https://revistainitinere.com/category/reportaje/

⏩ #En1Minuto de @InItinere_es

🎭 Aristofanes y la conciliación

A pesar de las leyes que protegen los cuidados en el ámbito laboral, (…) acogerse a medidas de conciliación por cuidado de un familiar, sigue teniendo consecuencias que sufren, (…) las mujeres ⤵️

Llegir més

YouTube