11 de setembre, Diada nacional de Catalunya

11 set. 2023 | General, Notícies

Estimades companyes i companys, 🟡🔴🟡🔴🟡🔴🟡🔴🟡

La secció sindical d’UGT Barcelona us desitja una feliç Diada de Catalunya!

Avui, en aquesta Diada, volem reflexionar sobre la importància de la nostra cultura, història i el compromís amb el progrés de la nostra comunitat. Com a sindicat, la nostra missió és defensar els drets i interessos dels treballadors i treballadores,.

Aprofitem aquesta jornada per recordar-nos a nosaltres mateixos el valor de la solidaritat i la unitat en la nostra lluita per condicions laborals més justes i igualitàries. És a través de la cooperació i l’enteniment que aconseguirem aquest objectiu.

Celebrem el nostre compromís amb la millora de les condicions laborals, amb la confiança de que aquesta tasca ens fa millors com a societat i com a comunitat. Cada pas que donem en aquest camí és una contribució al benestar de tots.

Moltes gràcies per la vostra dedicació i determinació en aquesta causa. Junts som capaços de crear un entorn laboral més just i equitatiu per a tots.

Salut,

Categories

Twtitter

Necessites ajut per redactar una carta sol·licitant còpia de l’avaluació de riscos del teu lloc de treball? Fes servir els models de documents de prevenció de riscos laborals de la UGT de Catalunya. Accés a 👉 https://www.ugt.cat/wp-content/uploads/2022/06/documents_per_al_delegat_de_prevencio.pdf #ConsellPreventiuUGT

🤖 Una Negociación Colectiva fuerte para hacer frente a los retos de la digitalización

🗣️ Pepe Álvarez (@SG_UGT) interviene en la jornada sobre derechos digitales y relaciones laborales

🔗Léelo aquí

🟠 #PÍLDORA | ¿Qué tengo que hacer si sufro un accidente de trabajo? 

➡️ Si el accidente es en tu puesto de trabajo, ¡comunícalo inmediatamente a tu superior! Si es in itinere... ve a nuestro vídeo sobre este tema

📽️ Dale al play para saber más

Llegir més

YouTube