11 de setembre, Diada nacional de Catalunya

11 set. 2023 | General, Notícies

Estimades companyes i companys, 🟡🔴🟡🔴🟡🔴🟡🔴🟡

La secció sindical d’UGT Barcelona us desitja una feliç Diada de Catalunya!

Avui, en aquesta Diada, volem reflexionar sobre la importància de la nostra cultura, història i el compromís amb el progrés de la nostra comunitat. Com a sindicat, la nostra missió és defensar els drets i interessos dels treballadors i treballadores,.

Aprofitem aquesta jornada per recordar-nos a nosaltres mateixos el valor de la solidaritat i la unitat en la nostra lluita per condicions laborals més justes i igualitàries. És a través de la cooperació i l’enteniment que aconseguirem aquest objectiu.

Celebrem el nostre compromís amb la millora de les condicions laborals, amb la confiança de que aquesta tasca ens fa millors com a societat i com a comunitat. Cada pas que donem en aquest camí és una contribució al benestar de tots.

Moltes gràcies per la vostra dedicació i determinació en aquesta causa. Junts som capaços de crear un entorn laboral més just i equitatiu per a tots.

Salut,

Categories

Twtitter

Los Servicios Públicos se han revelado como la mejor garantía para la ciudadanía en épocas de inestabilidad e incertidumbre.

Son la barrera que nos protege cuando nos asola una crisis económica, sanitaria o una catástrofe medioambiental.

En #UGT trabajamos por unos servicios…

Felicitacions als companys de #UREP i #UT1 de @GUBBarcelona i @semgencat així com tots els professionals que han intervingut en l'atropellament a les Rambles i han realitzat la recuperació RCP i col·laboració psicologia.
Uns grans professionals! 🙌 #ServeiPúblic #HeroisDelDia

La imposició de retallades per part de l'@bcn_ajuntament és INACCEPTABLE! TOT EL PERSONAL DE L'AJUNTAMENT ENS MOBILITZEM!!

👮‍♂️👮👩‍🚒🧑‍🚒🧑‍🏫👨🏻‍🏫👩‍💻👨‍💻💪

https://ugtajbcn.cat/general/a-tot-el-personal-de-lajuntament-de-barcelona/

#Retallades
#Mobilització
#Barcelona

@UGT_SP_CAT
@UGT_Comunica
@ugtcatalunya

3

Llegir més

YouTube