8M, Dia Internacional de les Dones

8 març 2023 | General

Avui és el #DiaDonaTreballadora ,  dia per recordar la força i la determinació de les dones treballadores que han lluitat per la igualtat de drets laborals. Avui celebrem els avenços aconseguits i ens preparem per seguir endavant en aquesta lluita.

També és moment per recordar i celebrar el paper crucial que les dones han tingut en el món laboral. Tot i això, encara queda molt per fer per aconseguir la igualtat real en el lloc de treball. Per a una lluita constant per la igualtat i el reconeixement que mereixem!

Estem escalfant motors per commemorar la lluita i el valor de totes les dones que han aconseguit conquerir espais i drets en el món laboral. Encara queda molt per fer, però juntes i junts seguirem avançant cap a la igualtat real i efectiva.

És un moment per reflexionar sobre els avenços que s’han fet en matèria d’igualtat de gènere en el lloc de treball, però també queda molt per fer. Continuarem treballant juntes per garantir que les dones tinguem les mateixes oportunitats i drets en el món laboral.

Fem reconeixement especial a totes les dones que dediquen el seu temps i esforç a cuidar dels altres. Les dones cuidadores són #Essencials per al benestar de la societat cal garantir els recursos necessaris per fer front a aquesta tasca. Gràcies per la vostra dedicació i compromís!

#8M #PerTotes

 Llegeix el manifest de la UGT

Llegeix el manifest conjunt UGT – CCOO

8M

Categories

Twtitter

Los Servicios Públicos se han revelado como la mejor garantía para la ciudadanía en épocas de inestabilidad e incertidumbre.

Son la barrera que nos protege cuando nos asola una crisis económica, sanitaria o una catástrofe medioambiental.

En #UGT trabajamos por unos servicios…

Felicitacions als companys de #UREP i #UT1 de @GUBBarcelona i @semgencat així com tots els professionals que han intervingut en l'atropellament a les Rambles i han realitzat la recuperació RCP i col·laboració psicologia.
Uns grans professionals! 🙌 #ServeiPúblic #HeroisDelDia

La imposició de retallades per part de l'@bcn_ajuntament és INACCEPTABLE! TOT EL PERSONAL DE L'AJUNTAMENT ENS MOBILITZEM!!

👮‍♂️👮👩‍🚒🧑‍🚒🧑‍🏫👨🏻‍🏫👩‍💻👨‍💻💪

https://ugtajbcn.cat/general/a-tot-el-personal-de-lajuntament-de-barcelona/

#Retallades
#Mobilització
#Barcelona

@UGT_SP_CAT
@UGT_Comunica
@ugtcatalunya

3

Llegir més

YouTube