8M, Dia Internacional de les Dones

8 març 2023 | General

Avui és el #DiaDonaTreballadora ,  dia per recordar la força i la determinació de les dones treballadores que han lluitat per la igualtat de drets laborals. Avui celebrem els avenços aconseguits i ens preparem per seguir endavant en aquesta lluita.

També és moment per recordar i celebrar el paper crucial que les dones han tingut en el món laboral. Tot i això, encara queda molt per fer per aconseguir la igualtat real en el lloc de treball. Per a una lluita constant per la igualtat i el reconeixement que mereixem!

Estem escalfant motors per commemorar la lluita i el valor de totes les dones que han aconseguit conquerir espais i drets en el món laboral. Encara queda molt per fer, però juntes i junts seguirem avançant cap a la igualtat real i efectiva.

És un moment per reflexionar sobre els avenços que s’han fet en matèria d’igualtat de gènere en el lloc de treball, però també queda molt per fer. Continuarem treballant juntes per garantir que les dones tinguem les mateixes oportunitats i drets en el món laboral.

Fem reconeixement especial a totes les dones que dediquen el seu temps i esforç a cuidar dels altres. Les dones cuidadores són #Essencials per al benestar de la societat cal garantir els recursos necessaris per fer front a aquesta tasca. Gràcies per la vostra dedicació i compromís!

#8M #PerTotes

 Llegeix el manifest de la UGT

Llegeix el manifest conjunt UGT – CCOO

8M

Categories

Twtitter

📰 #REPORTAJE - La factura invisible de los cuidados #igualdad 

🟣 Los cuidados son imperceptibles, no se valoran, pero sustentan la sociedad y quizá deberíamos preguntarnos más a menudo: ¿qué pasaría si dejásemos de cuidar? 

📲Lee el reportaje completo: https://revistainitinere.com/category/reportaje/

⏩ #En1Minuto de @InItinere_es

🎭 Aristofanes y la conciliación

A pesar de las leyes que protegen los cuidados en el ámbito laboral, (…) acogerse a medidas de conciliación por cuidado de un familiar, sigue teniendo consecuencias que sufren, (…) las mujeres ⤵️

Llegir més

YouTube