BANC DEL TEMPS DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

23 oct. 2023 | General, Notícies, Política Sindical

Companyes i companys,

Davant de les incomprensibles crítiques i atacs d’un sector de la premsa al nostre projecte del “Banc del Temps” reafirmem i instem a l’Ajuntament de Barcelona que implanti la totalitat del projecte que com recordareu NO es limita a finalitzar la vida laboral 2 anys abans, sinó  que té per objectiu establir un cessament progressiu on el i la treballadora pugui optar per reduir la jornada i d’aquesta manera planificar una transició ordenada cap a la seva jubilació fomentant la figura del “mestratge”, és a dir , la transmissió dels coneixements de la persona que  es jubila a la persona que s’incorpora al seu lloc.

Us recordem que va ser un projecte proposat per la UGT, que iguala les condicions del personal funcionari a les que tenia el personal laboral amb l’anomenat “Contracte de relleu”.

Desconeixem quina pot ser la motivació que dugui a qüestionar aquest sistema ACORDAT EN CONVENI COL·LECTIU en mig dels conflictes col·lectius per la pèrdua de les medalles (GUB i SPCPEIS), dels premis d’antiguitat i dels triennis.

Categories

Twtitter

Gràcies @jordisubirana @TotBcn

Algunes serien evitables si disposéssim d'eines adients, altres malauradament no. El nostre equip de Prevenció de Riscos Laborals treballa incansablement fent propostes per evitar-les al màxim. A la feina sense riscos!👮‍♀️👮‍♂️https://x.com/TotBcn/status/1731357568910426526?s=20

@bcn_ajuntament Mentre no es respectin sense discriminació els drets laborals i socials del personal d'Atenció a la Ciutadania, i es doni resposta a les seves reclamacions, la normalitat no tornarà a l'#IMHAB ✊

🤜Frontal Mobilitzat 🤛

Llegir més

YouTube