Concentració contra les retallades de l’Ajuntament de Barcelona!!!

21 nov. 2023 | General, Política Sindical, RETALLADES TRIENNIS I PREMIS

Ens sobren raons per defensar el nostre salari

Com a treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Barcelona, volem expressar el nostre rebuig a les retallades que està aplicant l’Administració de Barcelona.

Aquestes mesures afecten greument els nostres drets laborals i el nostre poder adquisitiu.

Per això, després d’ajornar la mobilització prevista per al dia 24 de novembre, des de la Secció sindical UGT Ajt Barcelona en unitat sindical amb la resta de sindicats, us convoquem a participar en la concentració del divendres 1 de desembre, a la plaça de Sant Jaume a les 12 h.

Es tracta d’una assemblea autoritzada per l’administració on no podeu faltar. Volem fer sentir la nostra veu i exigir el respecte als nostres drets.

Us esperem!!!

No acceptem que ens redueixin el salari per conceptes com els triennis, premis antiguitat , les medalles d’honor a Guàrdia Urbana i Bombers o el permís parental, que és un permís de conciliació familiar reconegut per la normativa o per acords signats.

Són conquestes històriques dels treballadors i treballadores que no podem permetre que ens prenguin.

No ens deixem enganyar per informes que no ens són d’aplicació.

Per això, us animem a venir i a fer sentir la nostra veu. Junts i juntes som més forts!

El divendres 01/12

tots i totes a la Plaça

Ens sobren raons per lluitar!!!

És el nostre salari el que redueixen

És el nostre futur el que hipotequen


Categories

Twtitter

Gràcies @jordisubirana @TotBcn

Algunes serien evitables si disposéssim d'eines adients, altres malauradament no. El nostre equip de Prevenció de Riscos Laborals treballa incansablement fent propostes per evitar-les al màxim. A la feina sense riscos!👮‍♀️👮‍♂️https://x.com/TotBcn/status/1731357568910426526?s=20

@bcn_ajuntament Mentre no es respectin sense discriminació els drets laborals i socials del personal d'Atenció a la Ciutadania, i es doni resposta a les seves reclamacions, la normalitat no tornarà a l'#IMHAB ✊

🤜Frontal Mobilitzat 🤛

Llegir més

YouTube