FAS 2022. Comencem a tramitar-lo!

4 maig 2023 | General

Avui s’ha publicat a la Gaseta Municipal la informació referent al Fons d’Acció Social. Aquest any s’hi ha incorporat el fons de l’antiga Comissió de Cultura i Esports que no es va fer servir, per la qual cosa hi haurà més diners a la borsa del FAS, a repartir entre totes les persones de la plantilla que facin correctament la sol·licitud.

 

A partir de demà ja es podrà començar a tramitar el FAS 2022.

En aquest enllaç podeu consultar l’anunci publicat a la Gaseta d’Avui, sobre l’Aprovació Convocatòria dels ajuts del Fons d’Acció Social de l’Ajuntament de Barcelona per a l’any 2022.

Consulteu el calendari tot seguit

 

fas 2022 1
Calendari FAS 2022

Categories

Twtitter

El pròxim diumenge 9 de juny són les eleccions europees. 

‼️ Recorda que les persones treballadores podem exercir el dret a vot tot i que la nostra jornada laboral coincideixi amb l'horari de votació de les eleccions 👇

⌛️ La jubilación parcial para el personal funcionario/estatutario está cada vez más cerca.

🤝 El Gobierno ha mostrado disponibilidad absoluta para culminar esta materia contemplada en el Acuerdo Marco para una Administración del Siglo XXI.

https://ugt-sp.es/la-jubilacion-parcial-para-el-personal-funcionario-estatutario-cada-vez-mas-cerca/

🟣 Avui celebrem el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones amb l’objectiu de defensar el dret a la salut com un dret humà de totes les dones, i específicament a les dones en l’àmbit laboral 👇

Llegir més

YouTube