GRÀCIES A TOTS I TOTES QUI HEU POGUT ASSISTIR AVUI A LA CONCENTRACIÓ!!!

1 oct. 2023 | General, Notícies, RETALLADES TRIENNIS I PREMIS

Plça Sant Jaume 29/09/2023

concentració contra retallades municipals

A tot el personal de l’Ajuntament de Barcelona,

GRÀCIES A TOTS I TOTES QUI HEU POGUT ASSISTIR AVUI A LA CONCENTRACIÓ!!!

Hem aconseguit que el Govern Municipal no pogués aprovar la suspensió del premi d’antiguitat i les medalles d’honor de la Guàrdia Urbana i Bombers/es. Ni la modificació del ROM per aplicar el conveni als alts càrrecs sense negociació.

Ens havien convocat a negociar el 10 d’octubre i després de veure tota la gent que hem estat a la plaça avui han acceptat reunir-nos el 5 d’octubre com hem proposat els sindicats.

Els premis d’antiguitat, la medalla d’honor i el càlcul dels triennis han estat així durant 40 anys i no permetrem que es perdin els nostres drets.

Us informarem després de la reunió.

Si vols veure el Ple pot accedir, min 28 a 38

Categories

Twtitter

Gràcies @jordisubirana @TotBcn

Algunes serien evitables si disposéssim d'eines adients, altres malauradament no. El nostre equip de Prevenció de Riscos Laborals treballa incansablement fent propostes per evitar-les al màxim. A la feina sense riscos!👮‍♀️👮‍♂️https://x.com/TotBcn/status/1731357568910426526?s=20

@bcn_ajuntament Mentre no es respectin sense discriminació els drets laborals i socials del personal d'Atenció a la Ciutadania, i es doni resposta a les seves reclamacions, la normalitat no tornarà a l'#IMHAB ✊

🤜Frontal Mobilitzat 🤛

Llegir més

YouTube