Nous permisos regulats en el TREBEP

7 jul. 2023 | General, Notícies

Estimat/da company/a,

En representació de la Unió General de Treballadors (UGT) de l’Ajuntament de Barcelona AJ. BCN, adjuntem una infografia que resumeix les nostres propostes quant als permisos que considerem necessaris per a promoure el benestar i la conciliació laboral dels funcionaris de l’Aj. BCN.
Aquestes propostes estan recolzades per un ampli consens en la nostra organització i reflecteixen les necessitats actuals dels treballadors.

La implementació d’aquests permisos contribuirà a millorar les condicions laborals i creiem fermament que invertir en el benestar dels treballadors és fonamental per a construir una societat més justa i equitativa.

Categories

Twtitter

Los Servicios Públicos se han revelado como la mejor garantía para la ciudadanía en épocas de inestabilidad e incertidumbre.

Son la barrera que nos protege cuando nos asola una crisis económica, sanitaria o una catástrofe medioambiental.

En #UGT trabajamos por unos servicios…

Felicitacions als companys de #UREP i #UT1 de @GUBBarcelona i @semgencat així com tots els professionals que han intervingut en l'atropellament a les Rambles i han realitzat la recuperació RCP i col·laboració psicologia.
Uns grans professionals! 🙌 #ServeiPúblic #HeroisDelDia

La imposició de retallades per part de l'@bcn_ajuntament és INACCEPTABLE! TOT EL PERSONAL DE L'AJUNTAMENT ENS MOBILITZEM!!

👮‍♂️👮👩‍🚒🧑‍🚒🧑‍🏫👨🏻‍🏫👩‍💻👨‍💻💪

https://ugtajbcn.cat/general/a-tot-el-personal-de-lajuntament-de-barcelona/

#Retallades
#Mobilització
#Barcelona

@UGT_SP_CAT
@UGT_Comunica
@ugtcatalunya

3

Llegir més

YouTube