Nous permisos regulats en el TREBEP

7 jul. 2023 | General, Notícies

Estimat/da company/a,

En representació de la Unió General de Treballadors (UGT) de l’Ajuntament de Barcelona AJ. BCN, adjuntem una infografia que resumeix les nostres propostes quant als permisos que considerem necessaris per a promoure el benestar i la conciliació laboral dels funcionaris de l’Aj. BCN.
Aquestes propostes estan recolzades per un ampli consens en la nostra organització i reflecteixen les necessitats actuals dels treballadors.

La implementació d’aquests permisos contribuirà a millorar les condicions laborals i creiem fermament que invertir en el benestar dels treballadors és fonamental per a construir una societat més justa i equitativa.

Categories

Twtitter

El pròxim diumenge 9 de juny són les eleccions europees. 

‼️ Recorda que les persones treballadores podem exercir el dret a vot tot i que la nostra jornada laboral coincideixi amb l'horari de votació de les eleccions 👇

⌛️ La jubilación parcial para el personal funcionario/estatutario está cada vez más cerca.

🤝 El Gobierno ha mostrado disponibilidad absoluta para culminar esta materia contemplada en el Acuerdo Marco para una Administración del Siglo XXI.

https://ugt-sp.es/la-jubilacion-parcial-para-el-personal-funcionario-estatutario-cada-vez-mas-cerca/

🟣 Avui celebrem el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones amb l’objectiu de defensar el dret a la salut com un dret humà de totes les dones, i específicament a les dones en l’àmbit laboral 👇

Llegir més

YouTube