Procés Estabilització

26 jul. 2022 | General, Notícies

UGT i CCOO hem signat l’Acord de teletreball que permetrà continuar amb el treball a distància (2 dies) a quasi la totalitat del personal que ja el fa actualment, mentre continuarem lluitant per fer-lo extensible al major nombre possible de llocs de treball. 

Igualment UGT, CCOO, CGT i CSIF hem signat el manual de valoració de llocs de treball, pas previ a l’elaboració de la relació de llocs de treball.

 Pel que fa al procés d’estabilització del personal temporal:

 Durant el dia d’ahir l’Ajuntament va enviar un comunicat a tot el personal temporal, indicant-los tant la seva antiguitat a l’Ajuntament com el tipus de procés selectiu que haurà de superar dins del procés d’estabilització (Llei 20/2021)

Trobem fora de lloc que l’Ajuntament envií aquesta informació el dia 25 de Juliol, quan la majoria del personal afectat està de vacances, i així els ho hem fet saber.

 Tanmateix ens han contestat que el període de 4 dies per a respondre el qüestionari es perllongarà durant el mes de setembre.

 Quins processos hi haurà el 2023 i en què consistiran?  N’hi haurà de 3 tipus, segons l’antiguitat de cadascú a l’Ajuntament.

 1-     Concurs de mèrits: amb antiguitat anterior a 1 de gener de 2016.

 2-     Concurs-oposició simplificada: amb antiguitat entre 1 de gener de 2016 i 31 de desembre de 2017.

 Aquest procés té 2 característiques  importants: la part d’oposició NO és eliminatòria (l’examen), i el temari serà significativament més curt.

 3-     Concurs-oposició: amb antiguitat posterior a 1 de gener de 2018.

 Aquest procés serà  com el d’anys anteriors (part d’oposició amb temaris i supòsit pràctic i part de concurs amb valoració de mèrits).

Reviseu que el vostre enquadrament sigui correcte, i poseu-vos en contacte amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte o aclariment.

Categories

Twtitter

Avui és el #8M i reivindiquem la lluita i el valor de totes les dones que han aconseguit conquerir espais i drets en el món laboral. Encara queda molt per fer, però juntes i junts seguirem avançant cap a la igualtat real i efectiva. #8M #PerTotes

https://ugtajbcn.cat/general/8m-dia-internacional-de-les-dones/

Llegir més

YouTube