Proves pràctiques de 42 processos d’estabilització per concurs oposició, de 34 categories d’oferta pública i 5 de promoció interna

16 des. 2023 | General, Notícies

Benvolguts companys i companyes,

Des de la secció sindical de UGT de L’Ajuntament de Barcelona, volem compartir amb vosaltres la nostra valoració sobre les proves pràctiques de 42 processos d’estabilització per concurs oposició, de 34 categories d’oferta pública i 5 de promoció interna, que s’han realitzat avui on us heu presentat al voltant de 8.500 candidats i candidates. Sabem que ha estat un dia molt important per a molts de vosaltres, que heu dedicat mesos de treball, preparació i gran esforç a aconseguir una plaça fixa o millorar la vostra situació laboral.

En primer lloc, volem felicitar als companys i companyes que aconseguireu superar la promoció interna, el procés de consolidació per concurs oposició i per estabilitzar el lloc de treball dos anys després de la publicació de la Llei 20/2021, de 28 de desembre. Aquest és el resultat de molta lluita i reivindicació sindical, i ens omple d’orgull. També volem felicitar als que heu superat l’oferta pública, que us obre les portes a formar part de l’administració pública amb tots els seus drets i garanties.

Volem informar-vos que des de selecció ja han penjat els qüestionaris i solucionaris a la seva pàgina web, perquè pugueu consultar-los i fer les al·legacions que considereu oportunes. Esperem que en breu estiguin els resultats per poder celebrar en aquestes festes amb unes molt bones notícies.

Companys i companyes, us mantindrem informats de tot el que passi en relació amb aquests processos selectius. Us animem a seguir lluitant pels vostres somnis i a comptar amb el nostre suport i assessorament en tot moment i si teniu qualsevol dubte truqueu. Sou el motor del nostre sindicat i el nostre compromís.

Una forta abraçada,

La secció sindical de UGT de L’Ajuntament Barcelona

Categories

Twtitter

📰 #REPORTAJE - La factura invisible de los cuidados #igualdad 

🟣 Los cuidados son imperceptibles, no se valoran, pero sustentan la sociedad y quizá deberíamos preguntarnos más a menudo: ¿qué pasaría si dejásemos de cuidar? 

📲Lee el reportaje completo: https://revistainitinere.com/category/reportaje/

⏩ #En1Minuto de @InItinere_es

🎭 Aristofanes y la conciliación

A pesar de las leyes que protegen los cuidados en el ámbito laboral, (…) acogerse a medidas de conciliación por cuidado de un familiar, sigue teniendo consecuencias que sufren, (…) las mujeres ⤵️

Llegir més

YouTube