PUBLICACIÓ DE MÈRITS

19 jul. 2023 | General, Notícies

Companyes i companys,

Us informem que s’han publicat els mèrits provisionals corresponents a la convocatòria del procés d’estabilització de l’Ajuntament de Barcelona, dut a terme mitjançant concurs de mèrits.

Accedir a la seu electrònica

Aquesta fita representa un pas important en el nostre camí cap a l’estabilitat del personal i des de la Secció Sindical d’UGT Ajuntament de Barcelona, volem ressaltar la importància de valorar i estudiar detingudament els mèrits reconeguts.

Des de la Secció sindical creiem que és fonamental que dediquem el temps necessari per a verificar aquests mèrits publicats. Això ens permetrà tenir una visió clara del procés i informar-vos de la nostra posició el respecte.

En aquest sentit, el sindicat UGT Ajuntament de Barcelona es posa a la disposició de totes les companyes i companys per a brindar suport i orientació en el procés. Les nostres delegades i delegats estaran disponibles per a ajudar-vos a interpretar els resultats, resoldre dubtes i proporcionar assessorament personalitzat.

El nostre sindicat està compromès amb la defensa dels drets i el benestar de totes les treballadores i treballadors de l’Ajuntament de Barcelona.

Recordeu que es disposa d’un termini màxim de 10 dies hàbils a comptar a partir de l’endemà de la publicació, entre els dies 20 de juliol i 2 d’agost de 2023, ambdós inclosos, per presentar les al·legacions que les persones aspirants considerin convenients, procedint d’acord amb les següents instruccions i l’annex 2.4 de les bases:

1) Accedir a la sol·licitud telemàtica i clicar en l’espai “Presentació documentació complementària”

2) Annexar en el camp “AL·LEGACIONS MÈRITS PROVISIONALS” un únic arxiu en format PDF amb les al·legacions a presentar. En aquest document caldrà afegir el nom i cognoms de la persona aspirant.


3) Annexar en el camp “DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA CV” un únic arxiu en format PDF la documentació que acrediti els mèrits al·legats.
En ambdós casos, els arxius no podran superar els 5 MB de capacitat.

Categories

Twtitter

📰 #REPORTAJE - La factura invisible de los cuidados #igualdad 

🟣 Los cuidados son imperceptibles, no se valoran, pero sustentan la sociedad y quizá deberíamos preguntarnos más a menudo: ¿qué pasaría si dejásemos de cuidar? 

📲Lee el reportaje completo: https://revistainitinere.com/category/reportaje/

⏩ #En1Minuto de @InItinere_es

🎭 Aristofanes y la conciliación

A pesar de las leyes que protegen los cuidados en el ámbito laboral, (…) acogerse a medidas de conciliación por cuidado de un familiar, sigue teniendo consecuencias que sufren, (…) las mujeres ⤵️

Llegir més

YouTube