Repulsa per l’Agressió Sexual a una Treballadora de Neteja de l’Ajuntament de Barcelona

18 set. 2023 | General, Notícies

Des del sindicat volem expressar la nostra més enèrgica condemna i repulsa davant de l’agressió sexual que ha patit una treballadora de neteja de l’Ajuntament de Barcelona, al Camp d’Arpa del Clot, segons s’informa Betevé a l’enllaç: Agressió sexual a una treballadora de la neteja de Barcelona (beteve.cat)

És inadmissible que en el nostre entorn laboral es produeixin situacions tan greus i vulneradores dels drets i la integritat de les treballadores.

Exigim una investigació exhaustiva per part de les autoritats competents per tal de garantir que aquest tipus de fets no es tornin a repetir i que es prenguin les mesures pertinents per a la protecció i seguretat de totes les persones.

Alhora, volem felicitar l’actuació de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra per la intervenció que va permetre la detenció de l’agressor. Això posa de manifest la importància de la col·laboració entre les forces de seguretat i les institucions per a la prevenció i resolució d’aquests greus incidents.

Des del sindicat reiterem el nostre suport incondicional a la treballadora afectada i a totes les persones que puguin haver-se vist afectades per aquesta situació. Així mateix, instem a les autoritats a prendre les mesures necessàries per a garantir la seguretat i la integritat de totes les persones que exerceixen les seves tasques laborals en l’àmbit de l’Ajuntament de Barcelona.

Per un entorn laboral lliure de violència i discriminació.

Font Betevé

Categories

Twtitter

💙💛🧡💜

🗣️ ¡Gracias por la gran acogida que le habéis dado a nuestro podcast!

#SindicalismoSinBarba

📲 Suscríbete a nuestro canal de youtube;


📲 O escúchanos en spotify: https://open.spotify.com/episode/6AkwdUTDx6w4H9FgtALdax?si=Tn49LYTQRPmd1ODLSxzotQ

https://youtu.be/Nbaq08lbCsM?si=-PN7aPW4wuSj4ef8

🟠 #PÍLDORA | Los derechos de las personas trans y LGTBI frente a discriminaciones

🏳️‍⚧️🏳️‍🌈 Desde UGT hemos trabajado para poder dar un salto normativo de calidad en la protección y garantía de los derechos de las personas del colectivo #LGTBI en el ámbito laboral

¡Atento/a!

💶¿Qué debes saber sobre la declaracion de la #renta?

📋Llega una de las épocas más importantes del año a nivel económico, y son muchos los aspectos que debes tener en cuenta

👀Revisa el borrador y recuerda que puedes desgravarte la cuota sindical

👉https://vm.tiktok.com/ZGemyUPnk/

Llegir més

YouTube