Repulsa per l’Agressió Sexual a una Treballadora de Neteja de l’Ajuntament de Barcelona

18 set. 2023 | General, Notícies

Des del sindicat volem expressar la nostra més enèrgica condemna i repulsa davant de l’agressió sexual que ha patit una treballadora de neteja de l’Ajuntament de Barcelona, al Camp d’Arpa del Clot, segons s’informa Betevé a l’enllaç: Agressió sexual a una treballadora de la neteja de Barcelona (beteve.cat)

És inadmissible que en el nostre entorn laboral es produeixin situacions tan greus i vulneradores dels drets i la integritat de les treballadores.

Exigim una investigació exhaustiva per part de les autoritats competents per tal de garantir que aquest tipus de fets no es tornin a repetir i que es prenguin les mesures pertinents per a la protecció i seguretat de totes les persones.

Alhora, volem felicitar l’actuació de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra per la intervenció que va permetre la detenció de l’agressor. Això posa de manifest la importància de la col·laboració entre les forces de seguretat i les institucions per a la prevenció i resolució d’aquests greus incidents.

Des del sindicat reiterem el nostre suport incondicional a la treballadora afectada i a totes les persones que puguin haver-se vist afectades per aquesta situació. Així mateix, instem a les autoritats a prendre les mesures necessàries per a garantir la seguretat i la integritat de totes les persones que exerceixen les seves tasques laborals en l’àmbit de l’Ajuntament de Barcelona.

Per un entorn laboral lliure de violència i discriminació.

Font Betevé

Categories

Twtitter

Los Servicios Públicos se han revelado como la mejor garantía para la ciudadanía en épocas de inestabilidad e incertidumbre.

Son la barrera que nos protege cuando nos asola una crisis económica, sanitaria o una catástrofe medioambiental.

En #UGT trabajamos por unos servicios…

Felicitacions als companys de #UREP i #UT1 de @GUBBarcelona i @semgencat així com tots els professionals que han intervingut en l'atropellament a les Rambles i han realitzat la recuperació RCP i col·laboració psicologia.
Uns grans professionals! 🙌 #ServeiPúblic #HeroisDelDia

La imposició de retallades per part de l'@bcn_ajuntament és INACCEPTABLE! TOT EL PERSONAL DE L'AJUNTAMENT ENS MOBILITZEM!!

👮‍♂️👮👩‍🚒🧑‍🚒🧑‍🏫👨🏻‍🏫👩‍💻👨‍💻💪

https://ugtajbcn.cat/general/a-tot-el-personal-de-lajuntament-de-barcelona/

#Retallades
#Mobilització
#Barcelona

@UGT_SP_CAT
@UGT_Comunica
@ugtcatalunya

3

Llegir més

YouTube