SEGONA  PART DE L’INCREMENT RETRIBUTIU PACTAT PER LA UGT PER A AQUEST 2023

7 set. 2023 | General, Notícies

PUJADA SALARIAL A LA NÒMINA D’OCTUBRE DEL 0,5% AMB CARÀCTER RETROACTIU DES DE GENER

Des de UGT Serveis Públics volem compartir amb tota la plantilla una excel·lent notícia que beneficia el conjunt dels empleats i empleades públiques. L’Acord Marc per a una Administració del segle XXI, que vam signar amb èxit, contempla per al 2023 dues pujades salarials de gran rellevància:

Una pujada fixa del 2,5%.

Dues pujades variables del 0,5% cadascuna.

La primera pujada tindrà efecte a partir del mes d’octubre de 2023, i es caracteritza per ser retroactiva i consolidable en les nòmines. A més, aquesta operarà si l’IPC harmonitzat dels anys 2022 i 2023 supera el 6%, situant-se així en una posició assegurada.

Pel que fa a la segona pujada variable del 0,5%, aquesta està condicionada a l’arribada del PIB al 2,1% l’any 2023.

Malgrat que estem pendents de la publicació de l’IPC de finals de setembre, les indicacions apunten a un increment que superarà el 6%, el que confirma que l’increment previst a l’Acord Marc serà una realitat per a tots i totes les empleades i empleats públics en les pròximes nòmines d’octubre.

A més, cal recordar que a aquestes pujades ja acordades s’hi sumarà un increment addicional de l’2% fix per a l’any 2024, així com un 0,5% variable associat a l’IPC harmonitzat dels tres anys anteriors.

Considerem aquest Acord com una demostració clara de responsabilitat i compromís amb la millora de les condicions laborals dels empleats i empleades públiques. Seguim treballant per assegurar un futur més estable i pròsper per a tota la plantilla.

Recordeu que la unió fa la força, i amb la vostra participació activa, aconseguirem avançar cap a un futur més just i equitatiu per a totes i tots.

UGT Serveis Públics Ajuntament de Barcelona.

Categories

Twtitter

Los Servicios Públicos se han revelado como la mejor garantía para la ciudadanía en épocas de inestabilidad e incertidumbre.

Son la barrera que nos protege cuando nos asola una crisis económica, sanitaria o una catástrofe medioambiental.

En #UGT trabajamos por unos servicios…

Felicitacions als companys de #UREP i #UT1 de @GUBBarcelona i @semgencat així com tots els professionals que han intervingut en l'atropellament a les Rambles i han realitzat la recuperació RCP i col·laboració psicologia.
Uns grans professionals! 🙌 #ServeiPúblic #HeroisDelDia

La imposició de retallades per part de l'@bcn_ajuntament és INACCEPTABLE! TOT EL PERSONAL DE L'AJUNTAMENT ENS MOBILITZEM!!

👮‍♂️👮👩‍🚒🧑‍🚒🧑‍🏫👨🏻‍🏫👩‍💻👨‍💻💪

https://ugtajbcn.cat/general/a-tot-el-personal-de-lajuntament-de-barcelona/

#Retallades
#Mobilització
#Barcelona

@UGT_SP_CAT
@UGT_Comunica
@ugtcatalunya

3

Llegir més

YouTube