Tret de sortida a les revisions i calendaris

7 febr. 2024 | General, Notícies, Política Sindical

Benvolguts i Benvolgudes

Un cop reunits els diferents Tribunals de l’Oferta Pública ordinària,  procés d’Estabilització i Promoció Interna Especial (més de 80 tribunals de 50 categories diferents ) es confirma la publicació en el mes de febrer dels resultats definitius de la prova pràctica realitzada el 16 de desembre 2023 i la previsió del calendari de tots els processos:

 Oferta Pública

  • Es preveu prova de temari específic per l’últim trimestre de 2024
  • Es preveu prova temari administratiu comú pel primer trimestre de 2025.
  • La data de la prova de català per les persones que no han presentat la titulació resta pendent de concretar

Estabilització

  • Es preveu que la prova de català de les persones que no han presentat la titulació, sigui la tercera setmana de març 2024
  • Es preveu el tancament del procés abans de les vacances d’estiu de 2024

Promoció Interna Especial

  • Es preveu que la prova de català de les persones que no han presentat la titulació, sigui la tercera setmana de març 2024
  • En paral·lel, es preveu que les entrevistes per competències i els mèrits es realitzin cap a l’abril-maig de 2024
  • Per tant, la resolució del procés seria cap al juny-juliol de 2024, abans de les vacances d’estiu

Promoció de C2 a C1

  • Està programada la prova pel dia 2 de març 2024 (esperem que ara sí, se segueixin els mateixos calendaris de la resta de promocions internes)

Cal dir que la UGT, va presentar un escrit demanant la separació de les proves administratiu comú i específic  i aquesta petició ha estat atesa per part de l’administració (fet que celebrem) però en cap cas estem d’acord amb l’endarreriment de la prova d’administratiu comú el primer trimestre de 2025.

La nostra proposta com UGT, va ser finalitzar el procés abans de 2024, però separant les dues proves, administratiu comú abans de l’estiu i l’específic l’últim trimestre de 2024, però lamentablement no ha estat possible.

Us volem animar a fer un últim esforç en aquest moment crucial. Aquesta és una oportunitat per avançar en les vostres carreres i aconseguir una major estabilitat laboral.

Per altra banda, expressar-vos el nostre compromís en continuar treballant per defensar els vostres drets i interessos.

Categories

Twtitter

El pròxim diumenge 9 de juny són les eleccions europees. 

‼️ Recorda que les persones treballadores podem exercir el dret a vot tot i que la nostra jornada laboral coincideixi amb l'horari de votació de les eleccions 👇

⌛️ La jubilación parcial para el personal funcionario/estatutario está cada vez más cerca.

🤝 El Gobierno ha mostrado disponibilidad absoluta para culminar esta materia contemplada en el Acuerdo Marco para una Administración del Siglo XXI.

https://ugt-sp.es/la-jubilacion-parcial-para-el-personal-funcionario-estatutario-cada-vez-mas-cerca/

🟣 Avui celebrem el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones amb l’objectiu de defensar el dret a la salut com un dret humà de totes les dones, i específicament a les dones en l’àmbit laboral 👇

Llegir més

YouTube