UGT y CCOO solicitamos una reunión al Ministerio de Hacienda y Función Pública para consolidar la nueva subida salarial del 0,5% para más de 5 millones de empleadas y empleados públicos y los nuevos permisos establecidos en el RDL 5/2023

17 set. 2023 | General, Notícies, Política Sindical

Des de les organitzacions sindicals CCOO i UGT, signants de l’Acord Marc per a una Administració del segle XXI, ens hem dirigit a la Secretària d’Estat de Funció Pública, per sol·licitar-li una reunió urgent de la comissió de seguiment de l’Acord, i tractar entre altres temes, poder articular la posada en marxa del 0,5% d’increment variable, de confirmar-se IPCA a finals de setembre, així com un altre element de l’Acord de gran importància com pot ser la culminació de la disposició transitòria tercera, d’acord amb l’article 76 (i 77 ) del TREBEP o tot el que fa referència a la finalització de la derogació del cop de decret del 2012.

Igualment, UGT i CCOO, hem sol·licitat una reunió per tractar dos temes d’especial importància per a ambdues organitzacions, per una banda, el desenvolupament del RDL 5/2023, sobre els temes que afecten el personal de les administracions públiques i el seu sector públic, com són el que fa referència al nou permís retribuït de 8 setmanes i processos d’estabilització.

Font UGT

Categories

Twtitter

Los Servicios Públicos se han revelado como la mejor garantía para la ciudadanía en épocas de inestabilidad e incertidumbre.

Son la barrera que nos protege cuando nos asola una crisis económica, sanitaria o una catástrofe medioambiental.

En #UGT trabajamos por unos servicios…

Felicitacions als companys de #UREP i #UT1 de @GUBBarcelona i @semgencat així com tots els professionals que han intervingut en l'atropellament a les Rambles i han realitzat la recuperació RCP i col·laboració psicologia.
Uns grans professionals! 🙌 #ServeiPúblic #HeroisDelDia

La imposició de retallades per part de l'@bcn_ajuntament és INACCEPTABLE! TOT EL PERSONAL DE L'AJUNTAMENT ENS MOBILITZEM!!

👮‍♂️👮👩‍🚒🧑‍🚒🧑‍🏫👨🏻‍🏫👩‍💻👨‍💻💪

https://ugtajbcn.cat/general/a-tot-el-personal-de-lajuntament-de-barcelona/

#Retallades
#Mobilització
#Barcelona

@UGT_SP_CAT
@UGT_Comunica
@ugtcatalunya

3

Llegir més

YouTube