VISIBILITZEM LES MARES I PARES QUAN ESTAN EN EXCEDÈNCIA PER CURA D’INFANT FINS ALS 3 ANYS

3 oct. 2023 | Formació, General, Notícies

LA UGT DEMANA A L’AJUNTAMENT QUE S’ENTENGUI COM A SERVEI ACTIU A TOTS ELS EFECTES EL TEMPS QUE UNA MARE (PARE) ESTIGUI D’EXCEDÈNCIA PER CURA D’INFANT

La UGT demanem que es computi pel complement d’experiència professional.

Quan una mare o (pare) es demana una excedència per cura de fill/a queden desvinculades de la intranet i del correu corporatiu, d’aquesta manera no tenen accés a la informació oficial i rellevant que pot afectar el seu lloc de feina.

No poden accedir a la formació, ja que no tenen canals pels quals puguin assabentar-se de la formació que hi ha disponible ni maneres com apuntar-se. Això també té una afectació de cara a les oportunitats per a processos selectius.

No tenen accés a les ofertes de promoció interna.

Les mares en excedència per cura d’infant de 0-3 anys continuem essent treballadores d’aquest Ajuntament i volem que se’ns visibilitzi.

Categories

Twtitter

📢👏👏👏 Enhorabuena a nuestros compañeros de Policía Judicial de Tráfico que han detenido al hombre que se dio a la fuga tras atropellar a un #menor el pasado domingo.

Estem a "Las mujeres en el diálogo social y la negociación colectiva" a Alcalà de Henares. Han parlat Zapatero, Cristina Antoñanzas i Pepe Álvarez. De Catalunya 20 dones de diferents federacions i unions territorials @PilarGonugt Susana Martinez @ugtajbc Ivette Barrachina

Llegir més

YouTube