ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE SECCIÓ SINDICAL UGT AJUNTAMENT DE BARCELONA I ADAMS FORMACIÓ

4 jul. 2023 | Formació, Notícies


UGT Ajuntament de Barcelona i ADAMS Formació han signat un acord-conveni de col·laboració, pel qual, els afiliats i afiliades podran beneficiar-se d’uns descomptes, tant en oposicions com en cursos professionals, sobre els preus oficials de classes, curs on-line i llibres.

20% descompte en Classes Cursos on-line
15% descompte en Llibre
s

Per poder gaudir d’aquests descomptes, la persona afiliada haurà de presentar certificat acreditatiu expedit per UGT Ajuntament de Barcelona(sindicat@ugtajbcn.cat) en el que consti l’antiguitat mínima de 3 mesos com a afiliat/da.
Per mantenir el descompte, s’ha de mantenir l’afiliació durant els temps que estigui matriculat/da en ADAMS Formació.

Categories

Twtitter

El pròxim diumenge 9 de juny són les eleccions europees. 

‼️ Recorda que les persones treballadores podem exercir el dret a vot tot i que la nostra jornada laboral coincideixi amb l'horari de votació de les eleccions 👇

⌛️ La jubilación parcial para el personal funcionario/estatutario está cada vez más cerca.

🤝 El Gobierno ha mostrado disponibilidad absoluta para culminar esta materia contemplada en el Acuerdo Marco para una Administración del Siglo XXI.

https://ugt-sp.es/la-jubilacion-parcial-para-el-personal-funcionario-estatutario-cada-vez-mas-cerca/

🟣 Avui celebrem el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones amb l’objectiu de defensar el dret a la salut com un dret humà de totes les dones, i específicament a les dones en l’àmbit laboral 👇

Llegir més

YouTube