Aprovada la pujada salarial addicional del 0,5 % corresponent a 2023

7 febr. 2024 | General, Notícies, Política Sindical

Benvolguts companys i companyes,

Des de la secció sindical d’UGT volem informar que avui el Consell de Ministres ha aprovat la pujada salarial addicional del 0,5 % per les empleades i empleats públics corresponent a l’any  2023, que es cobrarà de forma retroactiva des de l’1 de gener.

Aquesta mesura és fruit de l’acord per al segle XXI signat per l’UGT, que va aconseguir garantir unes condicions laborals dignes i una millora retributiva per a tot el personal al servei de les administracions públiques.

Des d’UGT Instem a l’administració que apliqui aquesta pujada salarial el més aviat posible, així com l’adequació al SMI de tots/tes les/els aspirants de GUB en el ISPC.

Volem expressar-vos el nostre compromís en continuar treballant per defensar els vostres drets i interessos.

Salutacions cordials,

Secció sindical d’UGT Ajuntament de Barcelona

NOTA DE PREMSA

Categories

Twtitter

El pròxim diumenge 9 de juny són les eleccions europees. 

‼️ Recorda que les persones treballadores podem exercir el dret a vot tot i que la nostra jornada laboral coincideixi amb l'horari de votació de les eleccions 👇

⌛️ La jubilación parcial para el personal funcionario/estatutario está cada vez más cerca.

🤝 El Gobierno ha mostrado disponibilidad absoluta para culminar esta materia contemplada en el Acuerdo Marco para una Administración del Siglo XXI.

https://ugt-sp.es/la-jubilacion-parcial-para-el-personal-funcionario-estatutario-cada-vez-mas-cerca/

🟣 Avui celebrem el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones amb l’objectiu de defensar el dret a la salut com un dret humà de totes les dones, i específicament a les dones en l’àmbit laboral 👇

Llegir més

YouTube