Salut Laboral

Av. Francesc Cambó 17, 6è. B,
08003 Barcelona

Des de la UGT, a través dels delegats i delegades de Prevenció de Riscos Laborals, acompanyem els tècnics de prevenció quan tenim convocatòria d’ofici. Aquest any hi ha hagut menys visites atesa la situació de renovació de la contractació de l’empresa externa.

Tenim accés a la informació i ia la documentació sobre tot el que fa referència a departaments dependents de l’ajuntament: (OAC’s, Inspecció, districtes, etc) i donem suport i formació a les noves delegades de prevenció pròpies i d’altres organismes autònoms (Habitatge, IMEB, etc.)

Ens informem sobre eels accidents i alteracions de la salut de la plantilla municipal i incidents amb persones usuàries a les oficines d’atenció al públic

 

També fem seguiment de tot el relacionat amb la COVID, mantenint sempre la base del decret d’alcaldia com a eina principal.

Quan és necessari, estem a les reunions amb inspectors de treball davant denúncia d’altres sindicats. Això no significa que no hi estem a sobre, sinó que, de fet, som els qui hem detectat una gran quantitat de riscos de mort i hem aconseguir una dotació extraordinària de diners, per eliminar-los, amb raonaments, argumentacions, amb l’esperit d’aquest sindicat

Realitzem visites juntament amb els tècnics i tècniques per fer el seguiment dels factors de risc en general i a la vegada també estem en adequacions de llocs de treball per al personal municipal sensible. 

salut laboral

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.