Celebració de la Diada Nacional de Catalunya

10 set. 2023 | General, Notícies

En commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, la Unió General de Treballadores i Treballadors (UGT) de Catalunya i Comissions Obreres de Catalunya (CCOO) ens reunirem per a una ofrena floral.

El manifest conjunt, que detalla els valors i objectius que guien aquests dos sindicats, es troba disponible per a la seva lectura i descàrrega a través del següent enllaç: Enllaç al Manifest Conjunt.

Aquesta celebració no només representa una oportunitat per a la reflexió i la memòria, sinó també una mostra de solidaritat i unitat entre les organitzacions sindicals i el poble català en general.

La UGT de Catalunya i CCOO conviden a tota la comunitat a unir-se a aquesta commemoració, així com a continuar defensant els drets i les llibertats de Catalunya.

Per a més informació, si us plau, contacteu amb UGT.CAT

Categories

Twtitter

📰 #REPORTAJE - La factura invisible de los cuidados #igualdad 

🟣 Los cuidados son imperceptibles, no se valoran, pero sustentan la sociedad y quizá deberíamos preguntarnos más a menudo: ¿qué pasaría si dejásemos de cuidar? 

📲Lee el reportaje completo: https://revistainitinere.com/category/reportaje/

⏩ #En1Minuto de @InItinere_es

🎭 Aristofanes y la conciliación

A pesar de las leyes que protegen los cuidados en el ámbito laboral, (…) acogerse a medidas de conciliación por cuidado de un familiar, sigue teniendo consecuencias que sufren, (…) las mujeres ⤵️

Llegir més

YouTube