Celebració de la Diada Nacional de Catalunya

10 set. 2023 | General, Notícies

En commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, la Unió General de Treballadores i Treballadors (UGT) de Catalunya i Comissions Obreres de Catalunya (CCOO) ens reunirem per a una ofrena floral.

El manifest conjunt, que detalla els valors i objectius que guien aquests dos sindicats, es troba disponible per a la seva lectura i descàrrega a través del següent enllaç: Enllaç al Manifest Conjunt.

Aquesta celebració no només representa una oportunitat per a la reflexió i la memòria, sinó també una mostra de solidaritat i unitat entre les organitzacions sindicals i el poble català en general.

La UGT de Catalunya i CCOO conviden a tota la comunitat a unir-se a aquesta commemoració, així com a continuar defensant els drets i les llibertats de Catalunya.

Per a més informació, si us plau, contacteu amb UGT.CAT

Categories

Twtitter

Los Servicios Públicos se han revelado como la mejor garantía para la ciudadanía en épocas de inestabilidad e incertidumbre.

Son la barrera que nos protege cuando nos asola una crisis económica, sanitaria o una catástrofe medioambiental.

En #UGT trabajamos por unos servicios…

Felicitacions als companys de #UREP i #UT1 de @GUBBarcelona i @semgencat així com tots els professionals que han intervingut en l'atropellament a les Rambles i han realitzat la recuperació RCP i col·laboració psicologia.
Uns grans professionals! 🙌 #ServeiPúblic #HeroisDelDia

La imposició de retallades per part de l'@bcn_ajuntament és INACCEPTABLE! TOT EL PERSONAL DE L'AJUNTAMENT ENS MOBILITZEM!!

👮‍♂️👮👩‍🚒🧑‍🚒🧑‍🏫👨🏻‍🏫👩‍💻👨‍💻💪

https://ugtajbcn.cat/general/a-tot-el-personal-de-lajuntament-de-barcelona/

#Retallades
#Mobilització
#Barcelona

@UGT_SP_CAT
@UGT_Comunica
@ugtcatalunya

3

Llegir més

YouTube