Celebració de la Diada Nacional de Catalunya

10 set. 2023 | General, Notícies

En commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, la Unió General de Treballadores i Treballadors (UGT) de Catalunya i Comissions Obreres de Catalunya (CCOO) ens reunirem per a una ofrena floral.

El manifest conjunt, que detalla els valors i objectius que guien aquests dos sindicats, es troba disponible per a la seva lectura i descàrrega a través del següent enllaç: Enllaç al Manifest Conjunt.

Aquesta celebració no només representa una oportunitat per a la reflexió i la memòria, sinó també una mostra de solidaritat i unitat entre les organitzacions sindicals i el poble català en general.

La UGT de Catalunya i CCOO conviden a tota la comunitat a unir-se a aquesta commemoració, així com a continuar defensant els drets i les llibertats de Catalunya.

Per a més informació, si us plau, contacteu amb UGT.CAT

Categories

Twtitter

El pròxim diumenge 9 de juny són les eleccions europees. 

‼️ Recorda que les persones treballadores podem exercir el dret a vot tot i que la nostra jornada laboral coincideixi amb l'horari de votació de les eleccions 👇

⌛️ La jubilación parcial para el personal funcionario/estatutario está cada vez más cerca.

🤝 El Gobierno ha mostrado disponibilidad absoluta para culminar esta materia contemplada en el Acuerdo Marco para una Administración del Siglo XXI.

https://ugt-sp.es/la-jubilacion-parcial-para-el-personal-funcionario-estatutario-cada-vez-mas-cerca/

🟣 Avui celebrem el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones amb l’objectiu de defensar el dret a la salut com un dret humà de totes les dones, i específicament a les dones en l’àmbit laboral 👇

Llegir més

YouTube